zitidzi 0 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam,od jakiegoś czasu zacząłem grać Faceita z którym mam problem pod kątem dużych skoków FPS... na początku mam blisko 300 fps które utrzymują sie po wyżej 180 do 300 fps ale już po zaledwie 3 -6 rundach spadają w niektórych momentach nawet do 30 i po chwili wracają na moment do np 200 fps i tak już do końca meczu skacze co chwile :/ Wcześniej grałem tylko MM i nigdy nie miałem większych problemów z płynnością gry i spadkami FPS i nadal gdy je gram jest ok a na Faceit no nie da sie pograć... kombinowałem z rożnymi ustawieniami które zwiększają FPS ale pod kontem gry na faceit nic to nie zmienia, nie ważne ile mam fps to i tak spadają do minimum,3 razy tak spadły ,ze zwiesiło grę i wywaliło pulpit... PS : ktoś może mi pomóc ? https://steamcommunity.com/profiles/76561198828177142/ jak ktoś by miał chęci pomóc to może i priv.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Sprawdz temperatury podczas grania faceita, sprawdz też programem HD TUNE i sprawdz czy dysk nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi