FL Holly 26 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 Witam ostatnio mam pewien problem otoz gdy probuje dolaczyc na serwer cs sie natychmiastowo crashuje w menedzeru zadan wyskakuje ze cs nie odpowiada (brak odpowiedzi) ZDJ ten blad wyskakuje tylko na tym serwerze. Nie wiem o co chodzi probowalem pousuwac niektore pliki serwera ale nie pomoglo wiec czy moglby mi ktos podac miejsce plikow (chodzi mi o takie cos : Dysk twardy (C:) > Pliki programow (x86) > Steam > steamapps itd.) oraz w czym rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 22 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Steam>biblioteka>pliki lokalne csa>csgo>sound>. Usun ten ostatni plik, potem sprobuj wejsc na serwera, na dodatek wylacz w opcjach multicore rendering. Jeżeli Cię crashuje po aktualizacjach csa to rób tak co aktualizację. Po usunięciu folderu sounds, zrób weryfikację plików. Edytowane 1 Lutego 2019 przez SnuFFy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Holly 26 Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 problem rozwiazany do zamkniecia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Przyklejam temat w dziale "Informacje" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi