Gwiazdek 0 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Hej mam na imie kamil lubie sobie pograc na diablo modzie lecz jak zobaczylem ze o 14:00 nie ma osób zmartwilo mnie to wiec pisze to do administracji zeby zrobili reklamke serverka zeby osobki wpadly bo resident spiacy no i we we dajcie wladze Hadesowi na nim bo hades to najlepszy admin mutuje male bobo jak jest na servie no we we prosze we we no nie mam nic oprócz cs mama mnie ni kocha reklama blagam kiedys sie gral w cska a teraz nie ma naczym co kazdy chce zostac esportowcem a ja chce swój serverek CSDIABLO MOD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Wpłać na reklamę i pomóż serwerowi jak chcesz na nim grać. Polecam jak raz odmówisz czipsów i coli to ta 10 zł może zawsze pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaahuuu 70 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 no tak tylko ze od 3 tygodni jest 0 typa i ta reklama nic nie pomoze bo jak zobaczy tą reklame jakis fred i zobaczy ze jest 0 typa na servie to nie zagra. Juz 2 adminow nie gra na diablo tylko wbija na cod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 28 Lipca 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Zawieszam serwer oraz całą administrację. Sam nie dam rady rozkręcić serwera, a nawet jeśli, to chciałbym zająć się na spokojnie każdym z serwerów po kolei, bo na ten moment tracę bezsensu pieniądze. Reset nic nie zmieni. Tutaj potrzebna jest jakaś większa reklama 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi