seb!x 9 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) 1. Nick: Sebix 2. Imię: Sebastian 3. Wiek: 16 4. Znajomość komend Sourcemod (1-10): 5/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak to jest nie problem 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/685506 8. Parę słów o sobie **: Mam 16 lat interesuję się piłką nażną jak zarówno siatkówkom lubię jeździć na rolka 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym wspierać serwer zwalczać cziterów i rozwiązywać konflikty pomiędzy graczami tak czasami mi się zdarzy kogoś zwyzywać ale to nie jest problem mogę nad tym zapanować czasami admin jest potrzebny ale go po prostu nie mam 10. Steam_ID: STEAM_0:0:188505147 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: dziennie jestem poświęcić od 2 godzin do 6 godzin 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze gram po południu a w weekendy gram od samego rana 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3021 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak byłem adminem w cs 1.6 przez 1 miesiąc bo serwer po prostu upad ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Edytowane 31 Lipca 2018 przez seb!x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 (edytowane) Na nie +aktywność -kultura -nadużywanie mikrofonu -obrażanie innych graczy -ortografia A z tego co pamiętam to trzeba mieć minimum 10 postów na forum zeby starac sie o admina więc podanie odrzucam Edytowane 31 Lipca 2018 przez Blix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAUPISZON 90 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Jestem na NIE powód? Małe zaangażowanie w forum i obecnie jest dużo adminów, nie brakuje ich. 😥 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blix 109 Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi