s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 (edytowane) Nick: Wercia. Powód: Chcę odpocząć, zbyt dużo ostatnio mam problemów na głowie plus problemy zdrowotne. Czas nieobecności: Nie potrafię tego określić, max 2 tygodnie? Może mniej, zależy od mojego samopoczucia. Coś od siebie: Grafik żadnych nie będę robiła, na fanpage będę dodawała dalej jakieś rzeczy a na ts postaram się wchodzić raz na jakiś czas, a jeśli chodzi o dodawanie "Co wolisz?" będę dodawać. Buźka Edytowane 3 Sierpnia 2018 przez Wercia. 1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja nieobecność została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi