Arczii 0 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick: Arczi badz mYsiek 2. Imię:Artur 3. Wiek:27 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**:taa 6. Składka (tak/nie): moze ... a czy to potrzebne ?? raczej nie ... bo i tak dzieci wam funduja kase za kupywania premium na serwach 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gametracker.com/player/mYsiek/?game=csgo 8. Parę słów o sobie **:gram bo lubie , a tak to w zyciu jestem z zawodu spawaczem aa dodam do tego ze gram na 2 kontach steam 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Steam_ID:STEAM_1:0:80632965 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: z 5 lat ? 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak na nie jednej serwerowni nawet sami mi dawali bez pisania podan Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Arczii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guci0 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 (edytowane) ja bym wypełnił jeszcze pkt 7,9,11 i 12 Edytowane 13 Sierpnia 2018 przez Guci0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3x3 37 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 3 godziny temu, Arczii napisał: 1. Nick: Arczi badz mYsiek 2. Imię:Artur 3. Wiek:27 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 10 5. Sprawny i działający mikrofon**:taa 6. Składka (tak/nie): moze ... a czy to potrzebne ?? raczej nie ... bo i tak dzieci wam funduja kase za kupywania premium na serwach 7. Link do swojego GameMe**: https://www.gametracker.com/player/mYsiek/?game=csgo 8. Parę słów o sobie **:gram bo lubie , a tak to w zyciu jestem z zawodu spawaczem aa dodam do tego ze gram na 2 kontach steam 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: 10. Steam_ID:STEAM_1:0:80632965 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: z 5 lat ? 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak na nie jednej serwerowni nawet sami mi dawali bez pisania podan Co tu dużo mówić, według mnie nie jesteś osobą odpowiednią na funkcje administratora. Cóż mogę się mylić, ale kultura jaką prezentujesz... a w sumie jej brak, skreśla Cię na starcie. Pozdrawiam i polecam jakieś napary z melisy na przyszłość, pomoże to zarówno Tobie jak i Twojemu otoczeniu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3x3 37 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi