SweetMonster 20 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 1. Nick:SweetMonster 2. Imię:Dawid 3. Wiek:22 4. Znajomość Sourcebans (1-10):8 5. Sprawny i działający mikrofon**: Jak najbardziej 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/684266 8. Parę słów o sobie **: Wiele osób z serwera mnie na pewno kojarzy, ale jeszcze raz. Me imię to Dawid, lat 22.Interesuję się piłką nożną, w którą grałem dość długo bo jakieś 6 lat. Aktualnie uwielbiam jeździć na gokartach, co staram się powtarzać chociaż raz a nawet dwa razy w miesiącu. Na serwerze gram już dość długo bo od onlyDD2. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Ponieważ dosyć często przebywam na serwerze i chciał bym pomóc w zwalczaniu cheaterów i innych osób przeszkadzających w grze. 10. Steam_ID: STEAM_1:1:84758733 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Aktualnie jest to jakieś 2-4 godzin w dniach roboczych i 4+ w weekendy 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): W dni robocze jestem zazwyczaj w godzinach 17-18 do godziny 21-22, natomiast w weekendy nawet od godziny 12 do 24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Aktualnie jest to jakieś 2300h, które cały czas rosną. 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak posiadałem już admina ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 + aktywny na serwerze + zna SourceBans + znany na serwerze + ogarnia grę, bedzie wiedział co i jak robić - mało postów, ale szczerze mówiąc moim zdaniem po co masz nabijać na siłę posty by dostać admina (mimo wymogu w regulaminie). Imo myślę, że wystarczy żebyś wchodził na forum i bedzie git JESTEM NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makusiek 18 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Jestem na TAK +Aktywny +wie jak się używa admina +Wszystkie wymagania ma, tylko posty nadrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Aha, odrzucam chociażby za słowo "bachor" i inne wyzwiska w stronę opiekuna. 1 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi