k3ri0n 4 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Administrator serwera FFA, BotPapaBear niesprawiedliwie zachowal sie wobec mnie. Gdy podawalem info, ten nagle powiedzial -dobra kur*&% mikro +16 i po mutacji ja odpowiedzialem -ale info mozna podawac wtedy ten wyciszyl mnie na 100 min.- powod obraza admina (nie obrazilem go wczesniej wtedy napisalem na chacie ze gracz Shade tez nie ma mutacji i 16 lat a jego jakos nie upomina, a on na to nic nie odpowiedzial. prosze o ukaranie tego administratora bo nie chce byc niesprawiedliwie traktowany. Moj nick w grze: KERMIT Key-Drop.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Brak wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi