Legenda11 43 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 1. Nick:Legenda 2. Imię:Radosław 3. Wiek:17 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**:Tak 6. Składka (tak/nie):Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/162047 8. Parę słów o sobie **: Nic nie muszę pisać o sobie ,ponieważ każdy mnie zna i wie ,że co dziennie stremuje. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Chciałbym pomóc dla administracji oraz utrzymać porządek na serverze. 10. Steam_ID:STEAM_0:0:100944154 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze:1min-7H 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):8-24 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:4lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Jestem za. W lipcu rozpoczął kariere już jako admin, no a, że chłopak się raz zapędził to nieoznacza, że się nie nadaje. Każdy człowiek popełnia błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 8. Parę słów o sobie **: Nic nie muszę pisać o sobie ,ponieważ każdy mnie zna i wie ,że co dziennie stremuje. jakoś ja nieznam :D za okresem próbnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Przyjmuje na okres próbny, trzeciej szansy nie będzie jak coś przeskrobiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi