Triggered 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 gdy mam ekran ladowania JB to wywala mnie do pulpitu i nie chce wylaczyc sie csgo jakies rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 A jak jest z innymi serwerami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 nie wywala normalnie chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Sprawdz spójność gry Jakie masz parametry komputera? Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez sebb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 To chyba ten sam problem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 powinno zadzialac dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Są jeszcze jakieś osoby, które nadal zgłaszają ten problem? Poza oczywiście autorem tematu. Nie wywala z żadnym błędem? Nie masz nic? Żadnej notki o crash? Czasem zdarzało się, że osoby nie mogły wbić przez pliki, ale na to nic nie poradzę, bo niektóre sieci są na tyle bezczelne, że potrafią przypisać dany plik z innego serwera i jeśli ktoś wejdzie na ihc serwer prędzej, to potem na inne nie, jeśli będą zawierać podobne pliki. Serwer nie nadpisze Ci pobranego pliku, a więc niektórzy to wykorzystują. Tutaj nie ma żadnego błędu i informacji, a więc jeśli RR CS:GO nie pomoże, to mogę to ogólnie zgłosić do pukawki, bo pojedyncze problemy z connect, to chilowy błąd ze wzgledu na obciążenie serwera (ostatnimi czasy na serwer wchodzi dużo osób, nawet jeśli jest full, a serwer każde połączenie musi najpierw przetworzyć, a dopiero potem wywalić kogoś). Opcji które mogłyby tłumaczyć ten błąd można podać jeszcze kilka, a mi samemu też jest ciężko podać powód wywalenia @Kasia! nie zamykaj tematu, bo to nie koniec xd 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) nie wiem czemu po reinstall csa dalej wywala ? dalej nic sie nie naprawilo :C nie pisze nic ze crash czy blad poprostu wywala do pulpitu Edytowane 17 Sierpnia 2018 przez Triggered Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Ok, Zgłosiłem to do pukawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Potwierdzili to co też czytałem na AM (alliedmods) https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=2609914 https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/96o7vw/fix_game_crashing_while_loading_a_new_map_in_a/ To też problem, który spotykają randomowi gracze na serwerach publicznych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 to co mam zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 No właśnie problem polega na tym, że jeśli masz ten problem, to nic nie zrobisz. To błąd Valve, nie mój, nie SM, nie Twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 a wiesz moze kiedy to naprawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Nie i patrząc na to, że bug z molotov naprawili rok, nie zdziwię się jeśli to będą naprawiać kolejny rok xD Wiem tylko że to totalny random, a więc może wpływ na to ma restart serwera. Najwyżej jutro zrobię i sprawdzisz @GrzegorzxD nadal masz ten problem z serwerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 ok .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 @-_- Tak mam ten problem, Ale juz o tym zapomnialem nawet szczerze, ale jak mozesz to zrob jutro restart tego serwera albo dzisiaj jeszcze nawet jak osob nie ma ja sprawdze a jak nic dalej no to trudno, a szkoda bo popykalbym sobie na jb 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 3 minuty temu, GrzegorzxD napisał: @-_- Tak mam ten problem, Ale juz o tym zapomnialem nawet szczerze, ale jak mozesz to zrob jutro restart tego serwera albo dzisiaj jeszcze nawet jak osob nie ma ja sprawdze a jak nic dalej no to trudno, a szkoda bo popykalbym sobie na jb 😛 a teraz Ci nie działa? Od tamtego czasu serwer był resetowany. ## Ups, złamałem zasadę netykiety, ale powiedzmy, że tutaj to nie ma większego znaczneia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 @-_- Nie od tamtego czasu co wchodziłem to nie działało jak resetowales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 No to nie mam pomysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FL Holly 26 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 mialem bardzo podobny problem zobacz czy to pomoze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 dobra zobacze tera @[Hinata] ale te restarty nic nie pomogly @-_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Triggered 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 dzieki @[Hinata] zadzialalo temat do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 13 godzin temu, GrzegorzxD napisał: @-_- Nie od tamtego czasu co wchodziłem to nie działało jak resetowales. Zastosuj się do tego i daj znać na pw 11 godzin temu, [Hinata] napisał: mialem bardzo podobny problem zobacz czy to pomoze Dziękuję bardzo za pomoc Sprawdzę to dokładniej 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi