Pr0siaczek 22 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Nick: Pr0siaczek 2. Imię: Mateusz 3. Wiek:20 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9 5. Sprawny i działający mikrofon**: Jak najbardziej 6. Składka (tak/nie): nie 7. Parę słów o sobie **: Na serwerze gram już bardzo, bardzo długo, na pewno większość mnie kojarzy Poza życiem "wirtualnym" jestem studentem, a właściwie będę nim od Października. Gram w kosza od 12 lat, kiedyś można powiedzieć, że na profesjonalnym poziomie, jedak musiałem zrezygnować przez kontuzje . Jestem bardzo otwartą osobą, z dużym dystansem do siebie .Aktualnie umilam sobie czas grając w Cs'a 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym przyczynić się do poprawy "wydajności" serwera. Często ma miejsce sytuacja, kiedy na serwerze regulamin jest łamany, a ja nie mogę zareagować bez odpowiednich uprawnień. Oczywiście jest wiele inncyh administratorów, jednak wiadomo jak to w życiu bywa, nie zawsze każdy ma czas, szczególnie mam na myśli te późne godziny 9. Steam_ID:https://steamcommunity.com/profiles/76561198055287975/ 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Różnie, przeważnie na serwerze jestem około 4h dziennie lub więcej, jednak wiadomo, czasami zdarzą się takie dni, że będe miał mniej tego czasu. 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Jest to zależne od mojego zmiennego grafiku pracy, jednak zazwyczaj jestem dostępny. 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive:5 lat 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):niestety nie 14. Link do GameMe: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/438601 Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez Pr0siaczek 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAYZOOO 134 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 + zna SB + znany gracz serwera z długim stażem + wysoka kultura osobista - konto pod podanie JESTEM NA TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 (edytowane) + zna SB + gra dość długo na serwie + pozytywne nastawienie bezkonfliktowy + ogarnięty mikrofon JESTEM NA TAK Edytowane 18 Sierpnia 2018 przez JeyJey89 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 miły pozytywny gość jak najbardziej na plus + dłuższy czas z nami już siedzi na sieciowni. jestem na Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebb 16 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 (edytowane) 1. Znany na serwerze przez wielu graczy. 2. Dużo staż w grze. 3. Ogarnięty, kulturalny. Można z nim pogadać. 4. Poziom toksyczności 0. 5. Nie było nigdy z nim problemów na serwerze. 6. Aktywność 4+ ZAAAA. Edytowane 19 Sierpnia 2018 przez sebb 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi