vaaS 948 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 TGM Brak czasu, komp się psuje. Dziękuję za danie mi kolejnej szansy. Pozdrawiam ekipę serwera. @V0RDEN jak odblokuja mi konto to dostaniesz to co obiecałem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Niestety ale spodziewalemnsie tego. Tez za bardzo nie widzialem sensu dalej tego ciagnac. Szkoda, naprawde szkoda. Dzieki za pomoc. Jak cos to posada bedzie na Ciebie czekala trzymaj sie Rezygnacja przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi