zeref32167 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Nick: Shi SS: Żadnych nie znalazłem, albo nie potrafię znaleźć Wycinek z konsoli: Disconnect: Shi zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: BH Koniec Bana: 20-08-2018 21:30 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:28656375&advType=steamid&Submit Uwaga: Prosiłbym admina o wytłumaczenie na jakiej podstawie dostałem tego bana, bo tego nie rozumiem. W regulaminie nie znalazłem żadnego zakazu "BH", a raczej jego prób, tak jak to wygląda w moim przypadku Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Proszę @Legenda11 o wytłumaczenie sytuacji masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Legenda11 43 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 BH-czyli bunnyhop jak ktoś by nie wiedział .Widziałem że skakałeś sobie w niektórych miejscach głownie przy BS A po stronie TT i CT . Pokaże to GOTV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Odbanowuje. Widziałem demo, @zeref32167 nie zrobił żadnego podejrzanego skoku za którego mogłeś go podejrzewać za BH. Skakanie na scrollu lub wciskając spacje nie jest zakazane. Odbieram admina. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeref32167 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Dziękuję za szybkie wyjaśnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi