THE BEST PLAYER 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 bo kupiłem sobie na początku miesiąca i miałem premke przez 5/6 dni i dzisiaj jak wchodzę na serwer to pisze ze nie mam uprawnień używać tej klasy ! wpisuje setinfo _pw "moje hasło" i nic to nie daje !!!co mam więc zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A reinstalowałeś może cs'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A nick ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 fresh a po co reinstalacja cs'a ? A ty BEST zgłoś się do H@. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 setinfo _pw "hasło" po _pw jest spacja Zły nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE BEST PLAYER 1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Fresh a podasz GG H@ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: I chyba nie wiezs co to GG/skype. Zapraszam na GGJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi