3x3 37 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Nick: 3x3 Powód rezygnacji: Niestety czas jaki mogę na tym etapie życia zaoferować serwerowi bardzo się kurczy, nie chce tego ciągnąć na siłę i siedzieć tylko nocami bo wcześniej nie mam jak. Niedługo kończą się wakacje i oprócz pracy dojdzie ostatni rok studiów, a co za tym idzie męczenie pracy magisterskiej i będzie jeszcze gorzej z moją dostępnością, tym bardziej że studiuje zaocznie. Coś od siebie: Dziękuję wszystkim adminom OM za miłą współpracę i wspólnie spędzony czas, mam nadzieję, że może za jakiś czas mi się wszystko poukłada i będę mógł wrócić Pozdrawiam, Dominik 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dziękuję za wkład włożony w serwer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi