3x3 37 Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Nick: 3x3 Powód rezygnacji: Niestety czas jaki mogę na tym etapie życia zaoferować serwerowi bardzo się kurczy, nie chce tego ciągnąć na siłę i siedzieć tylko nocami bo wcześniej nie mam jak. Niedługo kończą się wakacje i oprócz pracy dojdzie ostatni rok studiów, a co za tym idzie męczenie pracy magisterskiej i będzie jeszcze gorzej z moją dostępnością, tym bardziej że studiuje zaocznie. Coś od siebie: Dziękuję wszystkim adminom OM za miłą współpracę i wspólnie spędzony czas, mam nadzieję, że może za jakiś czas mi się wszystko poukłada i będę mógł wrócić Pozdrawiam, Dominik 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Dziękuję za wkład włożony w serwer! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi