FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Proponowałbym po tym aktualnym konkursie zrobić następny konkurs "Dużo grasz, premke masz" Tak jak to było na starym COD Gracze będą więcej grali i będą sie lepiej bawili że mogą coś wygrać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jestem za. Fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tak więcej graczy wtedy grają bo chcą premki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A ja przeczytałem "Proponowałabym" i tak sobie myśle czy fresz jest dziewczyną czy chłopem ? Ja jestem na NIE, ponieważ długo był ten konkurs i mieliście dużo czasu (3 miesiące ?) na zdobycie premki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 ja jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 nie nie nie !!! następny konkurs będzie do wygrania STEAM !!!!!! od wuwunia /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi