s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Ocalić najstarszą osobę w rodzinie od potrącenia samochodem czy ocalić najmłodszą osobę w rodzinie od potrącanie samochodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 eeeee najmłodszą bo jeszcze całe życie przed nią ;d;d;d;d;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milosh 92 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Najmłodszą, najstarsi już przeżyli swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Trzeba wskazać jedną odpowiedź więc odpowiem, że najmłodszą. Ale w rzeczywistości to wybrałbym dwie odpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Najstarszą. Jak ja nie wiem kto jest najmłodszy u mnie w CAŁEJ rodzinie. Nawet tej dalekiej, a jak chodzi o moją to ja jestem najmłodszy 😛 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi