NEMESIS00 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 1. Nick:NEMESIS00 2. Imię: nie powiem wam bo mama mi zawsze mowila ze obcym sie imion nie mowi 3. Wiek: tu powiem prafde- 16 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 9,5 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Link do swojego GameMe**: no co to za trudne pytania, latwiejsze chce 7. Parę słów o sobie **: no jak jusz muwilem mam 16 lat chyba no i jestem mondry 8. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:bo mnie wkurwia taki jeden gosciu i bym mu chcial bana na zawsze dac no i jeszcze takiemu jednemu 9. Steam_ID:nie wiem co to 10. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3h albo wiencej albo mniej 11. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): po poludniu i wieczorem morze 12. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1000h ale i tak lepszy jestem od was 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):tak w cees 1.6 a i w ogole to nic wam nie dam moich pieniazkow bo polska to biedny kraj i mnie nie stac w ogole nie wiem czemu 1 zostalo odrzucone pozmienialem troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 973 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Jedno podanie na tydzień. Poprzednie zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 973 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi