Appl3. 86 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: Sna1per <3 2.Nick admina/gracza który zawinił: Na'Vi 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 17:35-40 12.04.2013 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Logi,ss ss: http://iv.pl/images/66977390081695921675.jpg ss: http://iv.pl/images/13080972161018720237.jpg ss: http://www.iv.pl/images/50934043965951412826.jpg 6.Opis sytuacji: Był sobie koleś na aimie ( Było dokładnie widać , że aim) napisałem na u@ aby go sprawdził i zbanował lecz ten zamiast sprawdzić go wywalał spekty to potem napisałem mu znowu i znowu i znowu i nic ^^ to się zdenerwowałem i napisałem mu tak " Zobacz k***a Mr.Barcisz bo na aimie gra " on nic i grał sobie po 10 sec. mnie wywalił. Proszę o zabranie mu admina bo tylko gra (nie pierwsza sytuacja jak mu tak pisałem) on woli zdobywać fragi.Dopiero admin HeTmAn l nowy wszedł i dał mu bana. Można zobaczyć w AMXbans , że nie on go zbanował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 No sora ale to prawda, ja i Hapaj byliśmy na servie a Na'Vi jak tylko wszedł na server to do gry piszemy mi niech na speca wbije bo ja ogarniałem już 2h, a on ma to gdzieś, piszą gracze na u@ to piszę mu żeby sprawdził a on nic, musiałem sam spectować z Hapajem Skarga słuszna, proszę o odebranie mu admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Skarga słuszna. Nie reaguje na u@. Połowa serwera na cheatach gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Skarga słuszna :C Proszę o odebranie admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 A ja dołoże ze zaraz po tym pisze mu od pol godziny na U@ zeby sprawdzil graczy on nic nastepnie zaczal resetowac mape i gralismy Westwood_big jakies 50 minut Skarga słuszna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 to zobacz jak pisaliście od razu weszłem na speca i banowałem. Z freshem nie tylko ja byłem wtedy na serwerze jako admina. Jak był ten admin na H to w połowie mapy wyszedł żeby nerwów nie mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To że był inny admin to żadne usprawiedliwienie, jeśli gracze piszą na U@ masz obowiązek sprawdzenia zgłaszanego gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Na"Vi ale to jest obowiązek admina sprawdzić każde zgłoszenie na U@ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Jeszcze jedna skarga i straci admaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi