nojo 67 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 nojo admin Donzor nie mam gdyz dostalem przez tego admina bana za wh... 08-30-18 20:16 cache Gralem przeciwko graczowi z nikiem Luqi (chyba tak ) i nagle wyswietla sie info o banie podczas gry https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:439595577&advType=steamid&Submit to jest link do mojego bana mam nadzieje ze to jest juz byly admin skoro sie nie zna i banuje za to ze ktos jest lepszy... Jesli chodzi o demko czy ss to ja poprosze gdyz chyba nikt nie nagrywa gry 4fun na serwerze ale niektorzy chca to utrudnic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) Dostałeś bana z vote_ban na 30min. Ja wpisałem bana do sourcebans perm bo @BotPapaBear zgłaszał mi że masz wh. Aktualnie grasz bo połącznie z sourcebans padło, napisz prośbę o UB a admin rozpisze demko. Oto cała historia, zamykam na razie temat gdy ktoś wyżej uzna że kłamię i moja historia nie ma sensu to temat zostanie wznowiony. Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Donozor literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi