Złota Owca 624 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Twój nick: FLasH Wiek: 21 Kilka słów o Tobie:Cześć, jestem Mateusz mam 21 lat, lubię samochody, motory, interesuję się sportami zimowymi, jestem aktywny oraz mam wakacje xd Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ jak siedzę na serwerze, a ostatnimi dniami się to często zdarza, ludzie łamią regulamin. Adminów rzadko widuję na serwerze a porządku pilnować trzeba Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:Tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):7 Staż w grze:3 lata Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/FLasH/193.33.176.143:27015/ Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): w dni robocze od 2-4 h w weekendy od 4-6 h zależnie od pogody Czy uiścisz składkę adminowską?: tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Masz tydzien na poprawę gt Okres próbny 2 tyg. Zapraszam na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 2 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi