Peter 399 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Nick: Slyphor Powód rezygnacji: Brak czasu mimo ogromnych chęci Cos od siebie: Chciałbym podziękować całej społeczności serwera OM za przyjemnie spędzony czas i wspaniałe chwile w gronie najlepszej Administracji. Zycze Wam powodzenia i bede Was odwiedzał raz na jakis czas Edytowane 4 Września 2018 przez Peter 2 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 A ja dziękuje tobie za te miesiące współpracy. Miło było, ale niestety życie wzywa i ja to rozumiem. Niestety dla mnie w tym momencie gorzej, ale trudno. Powodzonka, ale się nie żegnamy. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi