Złota Owca 624 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Jakie gry polecacie na laptopa Lenovo z50-70, z prockiem i7 i Nvidia geforce? Takie które by sprawnie działały? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Jak już piszesz takie zapytania to wysiliłbyś sie troszkę i podał pełną specyfikacje swojego sprzętu Jaka generacja tego procka? jaki dokładny model karty graficznej? ile ramu? Mamy to sobie sami szukać? Ja ten sam lapek właśnie znalazłem w kilku różnych wariacjach poczynając od ilości ramu na modelu procka kończąc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 7 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ok, jutro podam pełne informacje, bo dzisiaj już nie wejdę na lapka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 8 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Jeszcze jakbyś napisał jakiego typu gierki lubisz to uhuhu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 18 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 Albo pytanie z innej beczki. Czy potrzeba zakupic kartę graficzną( w moim wypadku Nvidia geforce gtx 760) zeby ja zaktualizować czy wystarczy zainstalować sterowniki? Bo szczerze mówiąc nie mam ochoty płacic 400 za sama kartę i jeszcze dodatkowe pieniądze za wymianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 18 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2018 (edytowane) Pobierz najnowsze sterowniki ze strony producenta. Edytowane 18 Września 2018 przez kolano lokiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meroo 60 Opublikowano 15 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Mam laptopa lenovo y50-70. i powiem ci ze te najnowsze gry typu battlefield 5 i call of duty chodza na nawet srednich wymaganiach, dobrze abys kupil sobie podkladke chlodzaca pod laptopa aby sie nie grzal. zaktualizuj karte graficzna. nie polecam grac w starsze gry jezeli masz windowsa 7 albo 10. starsze gry mogly byc tworzone pod windows xp ktory mial pliki przestarzale i nie byly tworzone na windows 7 czy 10. przez co gry moga sie crashowac. Ewentalnie mozesz grac w gry ktore byly remasterowane albo dodane do steam. Gdzies tez w internecie otarlem sie o wiadomosc ze ge force zaczal wspolpracowac z wydawcami gier i przestarzale karty graficzne beda dostawac latki aby nowsze gry mogly chodzic na najnizszych wymaganiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi