Xanti. 42 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Nick : Pisze mi WON!Link do SSów : Do tego ss nie maWycinek z konsoli : [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : WON![AMXBans] Powod : ' WON! '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' '[AMXBans] Twoje IP : ' 77.65.115.106 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swojSerwer : FFA Dawno zostałam "wygnana" stąd I kiedyś -_- dał mi takiego perma , proszę o ub . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Jeśli masz bana o takim nicku i powodzie to na 95% miałaś ip i nicku i reklamowałaś inny serwer od banów z takim powodem i nickiem odwołań nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Cl.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi