Piranias 0 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Nick: PiraniasWycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź https://forum.cs-classic.pl/ aby poznać szczegóły.Serwer: Only Mirage CS:GOLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:192497470&advType=steamid&Submit Od kilku dni mam wrażenie, że admin hucio siedzi na spect'cie zawsze jak gram. Chciałem uzyskać wyjaśnienie bana bo nie wiem w którym momencie niby używałem wspomagaczy. Wydaje mi się, że po 4 latach (z przerwami) gry w CS:GO już pewny poziom się osiąga. Skoro przez 2 tygodnie grałem na tym serwerze, a przez ten czas widziało moją grę wielu adminów to nie wiem co w.w Admin wypatrzył w mojej grze. Edytowane 9 Września 2018 przez Piranias 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Admin zrezygnował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) Zaraz zerknę. @hucio podaj tu demko na podstawie, którego wystawiłeś tego bana. @Miverse wciąż obowiązuje go podanie demka, ponieważ on nadał w.w bana. @Kasia! ale jeżeli osoba faktycznie cheatuje to wypada żeby demko podał. Nigdzie nie masz napisane, że jeżeli zrezygnował to samowolka bajlando unban. To jego ban nawet jeżeli odszedł. Edytowane 9 Września 2018 przez Peter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 (edytowane) 13 minut temu, Peter napisał: wciąż obowiązuje go podanie demka, ponieważ on nadał w.w bana. Ale jak zrezygnował od razu po sytuacji z odwołaniem od bana, to tylko odbanować. Ze względu, że zaszła inna sytuacja, osoba ta otrzymuje bana na tydzień za podpowiadanie na ts3. Temat uważam za zamknięty. @Peter. Przyznał się do podpowiadania, razem z kumplem siedzieli na ts3. Edytowane 9 Września 2018 przez Kasia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 9 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi