misiekCSSetti 1 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 (edytowane) Nick: misiek | CSSetti.comLink do SSów: Brak niestety musicie pogadać z adminem, który mnie zbanowałWycinek z konsoli(bez IP)*: Jak coś to ja dalso xD, ale misiek nie umi mi podać wicinka xDSerwer: Cs-Classic.pl | DeathRunLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/bans/2277.html Co się stało?: Misiek wyszedł z serwera podczas bycia w TT, wyszedł bo poprostu ESC nacisnął, i DISCONNECT i dowidzenia xD, a myślał że jest w CT więc wiecie ZUPEŁNIE nie jego winuśka Edytowane 11 Września 2018 przez misiek | CSSetti.com 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Czy ty napisałeś ub za kogoś? Nie wolno tak. Aczkolwiek sprawa do wyjaśnienia z administracją. @aquaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquaa 14 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Witam cieplutko Dostałeś bana, czy Twój brat za ucieczkę z TT, ponieważ była taka ucieczka. Był komunikat, poczekałem chwilę i po hmm.. dwóch minutach około wróciłeś do gry, więc nastąpiła owa ucieczka. Na przyszłość jak chcesz wyjść z gry, to sprawdź, czy nie jesteś w TT. Pozdrawiam, aqua. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekCSSetti 1 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Peter. Nie mogę pisać ub za brata weź ty ogar xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Teraz, misiek | CSSetti.com napisał: Peter. Nie mogę pisać ub za brata weź ty ogar xD No Ty bana nie dostałeś XDDD. Na przyszłość piszcie sami za siebie. @Zyguś odbanuj kolegę i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi