eQu 113 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 1. Nick: eQQ2. Imię: Mateusz3. Wiek: 184. Znajomość Sourcebans (1-10): 95. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Jak bedzie trzeba 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/5967718. Parę słów o sobie **: Jestem Miłym i wybuchowym chłopakiem który lubi grać w strzelanki. Chodzę do szkoły zawodowej. Gram w tenisa. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Miałem admina straciłem go przez swoją głupotę bo nie chciało mi się iść sprawdzić gracza który mógł być odpalony. Z tego wynikło trochę niepotrzebne zamieszanie miedzy mną a @Donozor którego tutaj chcę przeprosić. Mając 18 lat bycie dorosłym człowiekiem a zachowałem się jak dziecko. Wybuchłem w tamtym momencie niepotrzebnie bo kiedyś z Donozorem się dogadywałem a jakiś czas temu to ucichło i przestałem do niego pisać że jest jakiś bug czy coś podobnego. Teraz odnosząc się do punktu. Chciałbym wrócić na stanowisko administratora dlatego że admini mało grają a ja jestem codziennie na serwerze po parę godzin. Są jakieś błędy zgłaszam je opiekunowi. Staram się nie wyzywać graczy chodź mój czat na gameme nie pokazuje tego. Będę się starał wykonywać zadania administratora tak jak należy.10. Steam_ID:0:0:10005054411. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: 3 godzinny dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): od 17-2113. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 3 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 (edytowane) Chciałbym odrazu na miejscu przeprosić @Donozor za zaistaniałą sytuację. Trzeba popracować nad współpracą i mam nadzieję, że się uda wyprowadzić serwer na prostą. Przyjmuję podanie na okres próbny i mam nadzieję, że zaistaniała sytuacja się nie powtórzy bo nie dam ci trzeciej szansy. Muszę brać pod uwagę dobro serwera, a nie dobro koleżeńskie! Wpisz się tutaj: Edytowane 19 Września 2018 przez MapetTV bład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MapetTV 61 Opublikowano 19 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi