Long way to hell 13 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 1.Twój Nick:Long way to hell 2.Nick admina/gracza który zawinił: BOOTEK 3.Admin/Gracz : ADMIN 4.Data i godzina: 8:54 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Powod: 'Uspokoj sie'[AMXBans] Dlugosc bana: '1 godzina'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:850841246'[AMXBans] Twoje IP: '212.160.68.237'[AMXBans] ======================================= swiadkowie : hapaj kule kozakzmc arcio (chyba jeszcze byl na serverze) budyniowyhere 6.Opis sytuacji: no wiec musialem przykampic na respie zeby kupic sobie perki po chwili dostalem kicka z powodem kampienie -.- pzodro potem pytalem na ktorego admina mam napisac skarge nikt sie nie odzywal wkoncu na y@@ ktos napisal "tt nie kampi wiec zamknij morde" potem bootek pisal do mnie cos takiego "Long to ze ciebie nie chcieli w administracji to nie nasza wina" nie wiem kto mu dal tego admina ale on go wogule nie ogarnia banuje/kicka za kupowanie perkow no chyba nie bede biegl i kupowal -.- prosilbym o ogarniecie tego admina a za to ze rpzeklina na y@@ odebralbym mu admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 dobrze ze ci dał sam mu powiedziałem ludzie mówią że kur.. coś z toba jest zle /cl ogarnij sie w wracaj na serwer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi