JeyJey89 56 Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Witam piszę z takim zapytaniem jaki wybrać monitor 144 Hz jeśli macie to jakie i jak się na nich gra a jakie polecacie bo jest tyle tego na rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Obczaj sobie to. Całkiem spoko się klika na tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 To jest też podobno ciekawe ale nie wiem https://www.komputronik.pl/product/293825/iiyama-g-master-gb2788hs-red-eagle-1ms-144hz-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 30 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 (edytowane) Też bardzo dobry a wydaje mi się, że nawet lepszy od tego, który ja podałem, ale jak dla mnie 27 cali to jednak za duży monitor Edytowane 30 Września 2018 przez SnuFFy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 30 Września 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2018 Nie no 27 to za dużo jak dla mnie, 24 wystarczająco ale ten chyba mi najbardziej dopasuje https://www.mediaexpert.pl/monitory-led/monitor-msi-optix-mag27cq,id-1082647 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 1 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 Jeśli ma być jednak to monitor typowo do grania w CS:GO to polecałbym ci ten, który ja podrzuciłem. Ta rozdzielczość w monitorze podanym wyżej może być nie to co problematyczna, ale lekko za duża. I jakbyś zakupywał ZOWIE to przy okazji obejrzyj sobie tutaj setup Shrouda: link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeyJey89 56 Opublikowano 4 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 I tak wybrałem MSI najbardziej mi przypadł klasowo wizualnie, sprzętowo nie odbiega od innych więc myślę ze będę zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi