baandiT 28 Opublikowano 13 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2018 Witajcie mam problem z GTA gra jest oczywiście oryginał, grałem parę miesięcy i pojawił się problem z włączeniem, dziś robiłem formata, wszystko powinno być ok , zainstalowałem GTA grałem z pół godziny, po czym wyłączyłem komputer, włączam za jakiś czas żeby znowu zagrać a tu nadal ten sam błąd, a chodzi o błąd związany z plikiem "libcef.dll" a tak to wygląda jak na załączonych ss Jeśli ktoś z was miał taki problem to napiszcie o co chodzi z tym dokładnie może i u mnie pomoże, z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 14 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2018 https://www.google.com/search?q=libcef.dll+social+club&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shoyo 3 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 @baandiT i jak poradziłeś sobie z problemem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baandiT 28 Opublikowano 5 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2018 (edytowane) tak można zamknąć Wystarczyło wgrac service packa 1 hehe można zostawić ten temat tylko że zamknięty będzie służył innym użytkownikom Edytowane 5 Listopada 2018 przez baandiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi