elgregor111 1 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Nick: GregorLink do SSów: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: brakSerwer: cs go only mirageLink do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:57264584&advType=steamid&Submit Chciałbym się za przeproszeniem dowiedzieć, za co ten ban? Nie zdążyłem 3 rund rozegrać, normalnie bym to olał, ale aż jestem ciekaw jak admin banujący to uzasadni. Proszę, pośmiejemy się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 @matis123212 demko pls 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matis123212 10 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 (edytowane) Witam tutaj ja zawiniłem wypadło mi z głowy że to była pomyłka ponieważ musiałem iść pomóc mamie . przepraszam raz jeszcze i proszę o UB tego gracza ponieważ był gościu o podobnym nicku i w konsoli napisałem skrótem i przez przypadek zbanowałem gregora ;/ soreczka morda Nie ma się gregor z czego śmiać pomyłka każdemu się zdarzy ;d Edytowane 20 Października 2018 przez matis123212 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi