Bezi :P 0 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Nie wiedziałem gdzie to napisać także... Powie mi ktoś dlaczego wyrzuca mnie za afk mimo,iż cały czas sie ruszam ? Może jest to spowodowane błędem pluginu ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 20 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Pytałem @Kasia! to powiedziała mi, że nie było żadnych problemów z AFK, więc nie bardzo też wiem o co teraz chodzi. Mam rozumieć, że nie stałeś w miejscu, nie ruszając się całkowicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 No, bo nikt mnie o takich sytuacjach nie informował. A mówiłam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 21 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Gdy bym zauważył to bym zgłosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezi :P 0 Opublikowano 21 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 20 godzin temu, -_- napisał: Pytałem @Kasia! to powiedziała mi, że nie było żadnych problemów z AFK, więc nie bardzo też wiem o co teraz chodzi. Mam rozumieć, że nie stałeś w miejscu, nie ruszając się całkowicie? Cały czas biegałem po bsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Ja również miałem podobny problem, pomimo, że się ruszam, to czasem i tak wyrzuci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Października 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Ok, dzięki za informację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi