haxyn 0 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 1. Twój Nick:NEMESIS00 2. Kto zawinił? (admin/gracz): admin 3. Nick oskarżonego: matis chyba bo tak pisze jak sprawdze informacje o banie lub dangerous type opa idiota 4. Steam_ID oskarżonego: nie umiem znalezc ;d 5. Data i godzina zdarzenia:17:36 6. Mapa de_mirage 7. Opis sytuacji: gralem sobie na serwerze i dostalem bana na zawsze za 'czity' XDDDD tyle w temacie moze to odwolanie skarga ale wiecie o co chodzi 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):https://www40.zippyshare.com/v/C9TGsOJb/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Zostałeś odbanowany zaraz jak tylko mogłam. Admin oczywiście spamował mi, to zauważyłam. Następnym razem sprawdź lepiej czy aby na pewno masz bana. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi