kolano lokiec 109 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Witam, odkopałem ostatnio ponad 16-sto letniego kompa i mam do was pytania. Polecilibyście jakieś stare klimatyczne gierki? iii... macie pomysł co zrobić a dokładniej jak go wykorzystać? Wzmacniacz Wi-fi? no nie wiem. Czekam na wasze propozycje Speccy: Proc: AMD Atchlon 2200+ Karta: Hynix 326A (Nie mogę nic znaleźć o tej karcie...) Właśnie, zapomniałem. Ma ktoś na sprzedaż/znalazł jakiś stary monitorek? Bo mam SyncMaster 152v ale to aż dupę ściska jak na niego patrzę. Trochę chaotycznie to wszystko napisałem ale mam nadzieje, że zrozumiecie Jakby coś to piszcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Warcraft 3, Starcraft, Blitzkrieg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 23 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2018 Warcraft 3/Starcraft tak jak sugeruje kolega powyżej, ciekawe strategie w świecie fantazy/kosmosie. Diablo 2 - hack n slash/RPG da się grać w nią nawet w tych czasach klasyk, dobry polski dubbing Rayman 2 i 3* - platformówka 3D, 2-ka posiada mroczny klimat a 3-ka ponadczasową grafikę i dobry polski dubbing Gothic - RPG kultowe teksty w stylu "Pocałuj mnie w dupe", "Witamy w Kolonii" DOOM 3* - FPS Horror na marsie, gnębienie potworów (może być problem z odpaleniem swojego czasu było demem technologicznym) *Gdybyś był zainteresowany mam wersje na płycie, kontakt PW Wszystkie gry przegrałem i dobrze wspominam. Grałem w Blitzkrieg pamiętam rozjeżdżanie piechoty ale ta gra nie znalazła się na mojej liście ulubionych gier. Mam cała szufladę starych gier w tym sims z kupa modów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano lokiec 109 Opublikowano 24 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Gothic i DOOM w moim serduszku 😊 Dzièki za pomoc, a w sprawie gier to przypomniał mi się DOOM 1992 i COD 2 ❤️ Też zajebiste giereczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi