FaSeR 32 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 AZJA TEAM 'Rece ktore (ka)lecza killed oiKoS. with knifeNa'Vi killed kamylek with grenadePTB: Transfering FaSeR to the CTs*[O]wNe[R]* dropped''Kopytko ! <3 dropped* lubie to changed name to oiKoS.xThe Killerx killed SandalyZKoziejPaly with scout''Kopytko ! <3 connected''Kopytko ! <3 is joining the Counter-Terrorist forceGugiman Wytłuszczyłem i powiększyłem info o lubie to z tego co wiem ma on bany za czitowanie chyba i dziśaj 17. z groszem wszedł na serwer mapka westwood_big jak widac grał teraz na innym nicku jak coś zrobiłem źle to SORCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Zostanie zbanowanyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi