BOLOFOFFICIAL 0 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 (edytowane) 1.Nick:BOLOFOFFICIAL 2. Imię:Rafał 3. Wiek:21 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 7 5. Sprawny i działający mikrofon**:TAK 6. Składka (tak/nie):Pewnie, że tak 7. Link do swojego GameMe**:http://classicffa.gameme.com/playerinfo/651506 8. Parę słów o sobie **:Jestem miły, zacząłem grać od CS 1.6 grałem w niego jakieś 5 lat A w CS GO jakieś 2. Lubię się pośmiać, jestem kulturalny i nie lubię jak ktoś kogoś obraża. 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: chce pomóc w zwalczaniu Cheaterow i tych co przeszkadzają w Graniu innym. 10. Steam_ID:STEAM_0:0:102184748 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: w Dni robocze tak 4,5h A w weekendy 7,8h 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): 12,18 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive:2 lata 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Tak miałem własną serwerownie. Edytowane 3 Listopada 2018 przez BOLOFOFFICIAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Wytłumacz mi różnice miedzy punktem 11. a 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQu 113 Opublikowano 2 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2018 Dalej słaba aktywność i nie zgadza się ona z tym co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOLOFOFFICIAL 0 Opublikowano 3 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Pomyliłem się;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOT SKUNIK 58 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Witam z tego co widzę po raz TRZECI piszesz podanie a regulaminu nie przeczytałeś ani razu, mało tego konto pod podanie + Wypowiedź we własnym podaniu ehh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Odrzucam, miałeś tylko przeczytać regulamin tak jak napisałem Ci na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donozor 129 Opublikowano 3 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi