appr0 0 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Nick: appr0Link do SSów: BrakWycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: appr0 zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: Multi-Hack Koniec Bana: 09-11-2018 18:31 Serwer: Mirage only Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:151785770&advType=steamid&Submit Trochę przegrałem w tą grę (3k godzin) więc nie wiem o co chodzi. Pierwsza raz wbiłem na serwer społeczności, zawsze grałem MM (GLOBAL) lub faceity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 @matis123212 proszę o rozpisanie demka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appr0 0 Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 No i jak ? Doczekam się jakiegoś info ? Macie parę akcji z MM'ów gdzie jakoś bana nie mam. Kolejne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Admin ma jeszcze 2h na rozpisanie. Potem poniesie konsekwencje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 @Kasia! Myślę, że to nie jest pierwszy raz kiedy to matis nie wywiązuję się z obowiązków. Proszę go o ukaranie. A gracz dostaje ub. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi