Pawil 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 nick JuNiOr Keblowolink http://speedy.sh/3sYZQ/csssstrike.zipwycinek Niestety nie mam, bo pod wpływem impulsu zamknełem cs'a. Mam nadzieję, że to nie wpłynie na ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 zastosuj sie do wzoru. Taki regulamin inaczej UB nie ma ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawil 0 Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 W takim razie mój pech... Niestety nie odnajdę cudem teraz tego wycinku, więc oficjalnie się żegnam jeśli i tak nie dostane ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeSmoke 1910 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Omg jeśli dał ss'y które są czyste to mu daj UB a nie o jakiś pieprzony wzór się czepiasz -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
white# 0 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Powinien być close 24h minely a dalej nie widac wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeSmoke 1910 0 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Stary ty to lubisz upieprzać życie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 24h na wstawienie Ip Admin nie bedzie czekał 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi