Long way to hell 13 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 1. Serwer: zombie mod 2. Nick: Long way to hell 3. Imię: Krzysiek 4. Wiek: 17 prawie 18 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 (to co najwazniejsze na servie) 6. Mikrofon(Tak/Nie): tak 7. Składka obowiązkowa(Tak/Nie): od nastepnego miesiaca 8. Czas spędzony na forum: 11h 35m 9. Opisać siebie:mily wyrozumialy rozumiem innych ludzi mozna se ze mna na spokojnie pogadac. lubie grac w pilke chociaz ostatnio to trudne z rozwalonem stawem skokowym ^^ gram w csa od 3-4 lat coz ogarniam mozna powiedziec i lubie wasze servy 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: poniewaz jest ,,wielu adminow" wielu mozna powiedziec ze wchodza i nic nie robia nie jednokrotnie spamuje na u@ o cziterze a oni nie zwracaja uwagi. gdybym mial szanse sie wykazac pokazalbym ze zwracalbym uwage na kazde zgloszenie na u@ 11. Linki do reklam: zrobie po uzgodnieniu z administratorem 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: oczywiste: wh / aim / sh demko, ssy, i permik -Gdy ktoś nadużywa micro: ostrzezenie / kick/ ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: ostrzezenie / kick / ban 5 minut 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):non steam Dziekuje i pozdrawiam wszystkich wasz Przy mnie nie bedzie cziterow na servie pamietaj !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Po co komuś czity na zm ? ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 @EDIT No dobra odemnie masz Tak ale postaraj się więcej grać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na Tak Można Mu Dać Szanse -amx -wiek Tylko graj wiecej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Botku ja używam czitów na ZM ;d Przekonał mnie pkt 10. Tylko dorób reklamy. TAK - wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 TAK mozna dać szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na TAK: ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Na tak wymagania spełnia,ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THE BEST PLAYER 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na TAK wymagania są. Tylko dorób reklarmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Na TAK OGARNIETY CHLOPAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Jestem na Tak -wymagania spełnione -myślę że ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Pograj najpierwJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi