Psychiczny_ 0 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) 1. Nick: Psychiczny_ 2. Imie: Patryk 3. Wiek: 14,5 4. Znajomosc Sourcemoda(srednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Skladka (Tak/Nie): Tak 7. Czy potrafisz pracowac w grupie: Tak 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostac adminem: Chcialbym Zostac Adminem Bo Lubie Pomagac Graczom Bym Dawaj Hajs 42,55 . Cos O Mnie: Mam Na Imnie Patryk Moim Marzeniem To Zostac Adminem Na Jakims Serwie Bym Pomagal jestem w trakcie mutacji prawie po koncu. 9. Podaj swój Steam_ID: STEAM_1:0:436759301 10. Ile czasu mozesz poswiecic na serwerze?: W Poniedzialki I Wtorki Nie Zabardzo W Srody Tak czwartek piatek sobota i niedziela caly dzien nawet na serwie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: weekendy od 9:00 do 15:00 a czasami umiem siedziec 10 godzin, Nie Pracuje 12. Staz w grze: 13. Czy byles juz adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak ** - bardzo wazne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 14.GameME: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/820044 Edytowane 17 Listopada 2018 przez Psychiczny_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 17 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 1. Nie grasz 2. Reklamujesz podanie u mnie na PW 3. Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 17 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi