Psychiczny_ 0 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) 1. Nick: Psychiczny_ 2. Imie: Patryk 3. Wiek: 14,5 4. Znajomosc Sourcemoda(srednie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): dobre 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Skladka (Tak/Nie): Tak 7. Czy potrafisz pracowac w grupie: Tak 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostac adminem: Chcialbym Zostac Adminem Bo Lubie Pomagac Graczom Bym Dawaj Hajs 42,55 . Cos O Mnie: Mam Na Imnie Patryk Moim Marzeniem To Zostac Adminem Na Jakims Serwie Bym Pomagal jestem w trakcie mutacji prawie po koncu. 9. Podaj swój Steam_ID: STEAM_1:0:436759301 10. Ile czasu mozesz poswiecic na serwerze?: W Poniedzialki I Wtorki Nie Zabardzo W Srody Tak czwartek piatek sobota i niedziela caly dzien nawet na serwie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: weekendy od 9:00 do 15:00 a czasami umiem siedziec 10 godzin, Nie Pracuje 12. Staz w grze: 13. Czy byles juz adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak ** - bardzo wazne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) 14.GameME: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/820044 Edytowane 17 Listopada 2018 przez Psychiczny_ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 1. Nie grasz 2. Reklamujesz podanie u mnie na PW 3. Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 17 Listopada 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi