Kamil Steinbach 13 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Co myślicie o tym żeby stworzyć klan pod nazwą Cs-Classic? NS i Steam żeby każdy miał szansę dołączenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jestem za ;d tylko nazwa mogła by być inna / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotimPL 20 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Klan = Klanówki Gracz Klanowy =/= NS ( nikt poważny z Non Steam Klanówki nie zagra ( a jeśli już to gdy będzie przegrywał będzie Obwiniał ns'a o Wspomagacze ) Klanówki = Serwer ( minimum 11 slotów ( 5 vs 5 + HLTV ) ) Tak więc z tego wynika że do klanu nie mogli by być dodawani NS'y , Musiała by być składka na Serwer. Osobiście był bym na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Tak więc jestem na NIEKtóry to już raz robicie?6/7 ?Nigdy się to nie udało i teraz też się nie uda.Powiedz mi skąd weźmiecie kasę na serwer?Czy będzie only steam?(bo coś nie wierzę)Wyglądać to będzie następująco:1.Na początek zbierze się kilka osób ze steamem2. Nie będzie serwera do gry.3. Tydzień/dwa i wszystkim się to znudzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi