Skocz do zawartości

[ODRZUCONA]Skarga na graczy.

polska policja

Rekomendowane odpowiedzi

1. Twój Nick: polska policja

2. Kto zawinił? (admin/gracz): Gracze.

3. Nick oskarżonego: aimbot, Xbleb ,MisterGlassWlewaKwas (ct) , Lil kapi (nie pamietam wiecej terro ale duzo ) 

4. Steam_ID oskarżonego: STEAM_1:1:447850893 (Xbleb)      STEAM_1:0:427647928 (aimbot)     STEAM_0:1:128967715 (Lil kapi)    STEAM_0:0:450656117 (MisterGlasWlewaKwas)

5. Data i godzina zdarzenia: 21:15 (chyba)

6. Mapa: jb_carceris_021

7. Opis sytuacji: Ct dają zabawy po zabawie,nie ogarniają a terroryści mnie prowokują,wyzywają od konfidenta , bo dawali zabawy po zabawach a ja mówiłem żeby wpisali killa a oni wyzywali mnie od konfidentow,że popłakałem się do Mollyego.

9. Wynik/numer rundy/czas:  Od 2 zabawy

• Like 2
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1

Hmmm 

@Lil_kapi kolega który napisał skarge zna regulamin i się do niego stosuje - upomina graczy z ct, że nie mogą dawać zabawy po zabawie, ale przecież wy się dobrze bawicie więc macie powód by go poprzezywać no zachowanie godne kogoś kto co 2 tygodnie pisze podanie na guarda brawo

A propo skargi to według mnie nie były to takie poważne wyzwiska jednak mogły urazić polską policje :v

Edytowane przez Sklejekxgod
  • Like 2
  • Uwielbiam 1

Dobrze rozumiem to ale to jest wina ct ze nie zna regulaminu nie nasza jak dają nam zabawy to czemu w nich nie uczestniczyć po drugie do ct nikt  nie chciał iść administracja nie aktywna mapa ciężka do prowadzenia dla nowych graczy , ciagle bunty i dlatego nikt nic nie mówił bo gra bez tych zabaw była tragiczna siedzenie w celi i bunt w 17 minucie i tylko kratkowi to nie pasowało .

I jeżeli chodzi o wyzwiska wypowiedziane z mojej strony według mnie nie były obraźliwe są to słowa używane na codzień przez każdego gracz lecz rozumiem to że mogło obrazić bądź urazić Kratka 

Edytowane przez Lil_kapi
  • Zmieszany 4

@Lil_kapi, osoba która chce zostać guardem nie powinna się tak zachowywać bo to nie jest na miejscu, nie wspomnę o twoim pruciu się do mnie za to, że wyraziłem swoją opinie o tobie pod twoim podaniem. Tu jest kolejny przykład jak dużo popełniasz błędów i dużo ci brakuje do poziomu ponad dobrego. 

ps Jak chcecie się dobrze bawić i innym graczom to nie przeszkadza to spoko wszystko i fajnie, ale jak już grubo przesadzacie to nie jest zabawne.

Edytowane przez arsen
  • Like 1
  • Uwielbiam 1

@arsen Osoba, która była guardem, dalej nie wie, że w skardze piszemy tylko to, co odnosi się do skargi. Nie masz nic mądrego do napisania? To nie pisz. Następnym razem poleci warn a takie sprawy załatwcie sobie na pw.

Skargą zajmę się ja lub Patrik na dniach.

• Haha 1

1. Jakim prawem obraża cię nazwanie ciebie żartobliwie "konfidentem" jak przezywasz się z kolegą od kurew?

2. Gracze nie obrażali cię ani długo, ani często, więc nic się nie stało.

3. @Lil_kapi To, że ktoś daje zabawę po zabawię, nie oznacza, że nie zna regulaminu, mógł się po prostu pomylić. Patrząc na to jak ty często się mylisz po stronie CT to powinni się prędzej z ciebie śmiać, a nie że ty jesteś Alfą i Omegą.

Gracze oskarżeni przez składającego skargę dostają słowne upomnienie, jeżeli widzicie, że kogoś to nie śmieszy, to sobie darujcie.

A ty @polska policja zastanów się nad tym czy zachowujesz się wobec innych kulturalnie, bo wydaje mi się to śmieszne, że nazwanie cię "kurwą" jest mniej bolesne niż słowo "konfident".

Edytowane przez SnuFFy

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga nie została przyjęta!

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności