Psychiczny_ 0 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 (edytowane) 1. Nick: Psychiczny_� I 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 14 4. Znajomość komend admina (0-10): 8,5 5. Sprawny i działający mikrofon: Tak 6. Parę słów o sobie **: Mam Na Imnie Patryk Moim Marzeniem To Zostac Adminem Na Jakims Serwie Bym Pomagal jestem w trakcie mutacji prawie po koncu. 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chcialbym Zostac Adminem Bo Lubie Pomagac Graczom Bym Dawaj Hajs 42,55 do 82,55 zl PSC. 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: gdyby wiecej graczy gralo to dzienie od 2/5 godzin dzienie a w srode od 13:00 do 18:00 9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): weekendy od 9:00 do 15:00 nie mam pracy 10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 175 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Tak Edytowane 29 Listopada 2018 przez Psychiczny_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Przeczytaj jeszcze raz treść tematu ze wzorem. Zła nazwa tematu kolejny raz. Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi