skaff 28 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2018 Witam, Mój nick na serwerze to skaff i chciałbym zaproponować jedną, ale jak ważną zmianę która z pewnością ułatwiła by rozgrywke. Często zdarza się, gdy nie ma nikogo z administracji na serwerze, a ktoś AFK jest w drużynie CT. Moim pomysłem jest wprowadzenie systemu, który wyrzucałby graczy AFK z serwera po np. 2 minutach lub przerzucało z CT do TT. Zwykłym graczom zoptymalizowało by to rozgrywke,a administracji ułatwiło pracę. Wiem, iż jest na serwerze komenda /votekickct, lecz niektórzy gracze (zwykle nowi) nie wiedzą na czym ona polega i odruchowo wciskają 1 na klawiaturze. Myslę, że raczej każdy gracz podpiszę się pozytywnie pod tą propozycją. Wydaje mi się, że my (gracze) coś zyskamy, oraz administracja. Pozdrawiam, skaff. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) Well, jest już system, który powinien kickować graczy afk. Jestem zmuszony zamknąć to, masz temat z propozycjami i tam ją napisz. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez SnuFFy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi