Efiks 0 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nick: Efiks Wycinek z konsoli(bez IP)*: Disconnect: Efiks zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: multikonto Koniec Bana: 02-12-2018 23:13 Serwer: ★RESET★ JailBreak ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Gangi ★ Odwołania składamy na <font color='#ffb426'>https://forum.cs-classic.pl/</font> !. Disconnect: Efiks zostałeś zbanowany na serwerze! Powód Bana: multikonto Koniec Bana: 02-12-2018 23:13 Serwer: ★RESET★ JailBreak ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Gangi ★ Serwer: JBLink do bana: http://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=Kacper&Submit=Search Witam , jestem Efiks . Zostałem zbanowany na waszej sieci za korzystanie z drugiego konta , podczas posiada bana tygodniowego na innym koncie. Otrzymałem na poprzednim VAC bana i nie mogłem na nim grać. Więc chciałbym na tym zagrać tutaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (edytowane) Skoro posiadasz bana na innym koncie, to chyba oczywiste, że w czasie trwania tego bana nie możesz grać na serwerze. Mój błąd, po sprawdzeniu sb zauważyłem, że to ban z października. Napisz, w odpowiednim do tego dziale, prośbę na ub za pomocą tego wzoru i poczekaj na jej rozpatrzenie. Edytowane 3 Grudnia 2018 przez SnuFFy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Efiks 0 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 I jako co napisać ub ? O ub na ct ? Prosze wytlumacz mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Piszesz prośbę o ub, piszesz powód bana. To chyba nie jest takie trudne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 Wyjaśnione, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi