efazik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 nick : EfaZ kto zawinił :admin nick oskarżonego: Molly Steam_ID oskarżonego:[U:1:355649895] Data i godzina zdarzenia: 6.12.2018r. około godz. 17:45 Mapa :jb_finland Opis sytuacji: na zabawie dla tt [nie pamiętam na jakiej dokładnie] zabiłem Molliego po czym powiedziałem że pewnie dostane muta za brak mutacji po czym dał mi pmuta , a na wcześniejszej mapie dostałem muta również z powodu braku mutacji pomimo tego że nie nadużwyałem mikra [ nie jestem jedyną osobą na tym serwerze bez mutacji a dostałem pmuta za nic] [ mam zgode administracji na używanie mikra (snufika)] dowody: demko http://320879.node60.pukawka.pl/dem-jb_finland-1544114074-1544116663.zip wynik/numer rundy /czas: niestety nie pamiętam a nie jestem tego wstanie sprawdzić na moim laptopie ponieważ nie pobierze mi demka 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molly 5 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Jak widać w regulaminie 8.15 Brak mutacji: Upomnienie ->Permanentny mute a ty odemnie dostałeś już około 3-4 muty na 30 minut i nadal się niczego się nie nauczyłeś więc nie wiem w czym jest twój problem. Nie wiem co jest w tym ciężkiego do zrozumienia dla ciebie , uważam że skarga napisana bez podstawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efazik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 dostałem od cb 1 muta na mapie przed pmutem i tyle a mikro jest za zgodą administracji i po ukończeniu mutacji a ja jak już pisałem wcześniej mam zgodę od Snufika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolano_zagłady 4 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) Nie rozumiem tego, ponieważ dużo osób bez mutacji na serwerze normalnie gra i nie ma żadnych kłopotów (np ja), a nagle efaz, który nie jest graczem nadużywającym mikro nagle dostaje kilka mutów i pmuta ;/ I z tego co widze grając na serwerze Efaz ma pozowlenie od administarcji na używanie mikra Edytowane 7 Grudnia 2018 przez kolano_zagłady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Molly 5 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Godzinę temu, efazik napisał: dostałem od cb 1 muta na mapie przed pmutem i tyle a mikro jest za zgodą administracji i po ukończeniu mutacji a ja jak już pisałem wcześniej mam zgodę od Snufika @efazik dostałeś odemnie około 3-4 muty ale to już twój problem że nie pamiętasz a żadnej zgody od snuffika nie miałeś bo rozmawiałem z nim już na ten temat. Nie ładnie to tak kłamać pod własną skarga . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efazik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 (edytowane) mam zgodę snufika a poza tym czy słyszałeś żeby kiedyś np snufik zwrócił mi uwagę na to ze nie mam mutacji i nadużywam mikrofonu [żadne guard nigdy mi nie dał muta a od kiedy molly jesteś guardem dostałem już 2 w tym jednego perm muta ] więc nie wie o co ci gościu chodzi jak już mówiłem dostałem pmuta po tym jak cie zabiłem ( cytując sam siebie "pewnie dostane muta za brak mutacji" po czym dostałem pmuta od cb / NIE NADUŻYWAM MIKRA (używam mikra tyle co przeciętny grac taki jak np.kolano_zagłady)/ chciałbym żeby na ten temat wypowiedziała się inna osoba z administracji a nie sam winny(Molly) Edytowane 7 Grudnia 2018 przez efazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UchoSłoniaWDupieWęża 15 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Według mnie Efaz nie nadużywał mikro i ban jest niesłuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efazik 0 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 ale znając życie z adminem nie wygram i to jest przykre że niestety jest to prawdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HPCX2 4 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Efaz może mnie przy tym nie było ale dla mnie pmute jest zasłużony,często nadużywasz mikrofon,możliwe że straciłeś już wszystkie możliwe ostrzeżenia i dostałeś wreszcie tego pm. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No to tak bo widzę że tutaj dymy po 1 @efazik używaj opcji "edytuj" a nie pisz ciągle nowego postu po 2 7 godzin temu, kolano_zagłady napisał: a nagle efaz, który nie jest graczem nadużywającym mikro nagle dostaje kilka mutów i pmuta ;/ jeżeli efaz nie nadużywa mikro to ja mam globala a siedzę w kałachu więc coś się nie zgadza po 3 5 godzin temu, efazik napisał: ale znając życie z adminem nie wygram i to jest przykre że niestety jest to prawdą jeżeli masz sensowny powód do pisania skargi to jak najbardziej wygrasz jednak skarga jest kompletnie bez sensu po 4 jeżeli moli uważał ze naduzywaleś mikro pomimo jego upomnień (sam pisałeś śe dostaleś już mute) to ma prawo dać ci pmute po 5 z tego co wiem snuffik nic nie wie o "jego zgodzie" na użwanie mikro przez ciebie Podsumowując: Pmute nadany słusznie, skarga bez sensu, a snuffik nie dawał ci żadnej zgody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Wydaję mi się, że admin powinien znać taką możliwość jak edytuj @Molly. Pomijając to co było tutaj napisane i co było bez sensu typu: - Nigdy nie wygram z adminem (to nie jest szkoła ani nauczyciel, masz dowód, to składasz skargę.) - Inni nadużywają a ja nigdy tego nie zrobiłem (Też śmieszne podejście, takie trochę egoistyczne) - Nigdy nie dałem ci żadnej zgody na używanie mikrofonu. Spytałeś się mnie na steamie czy możesz rozmawiać i ZAZNACZAM, pozwoliłem ci go używać, ale cytując "nie napierdalać jak każdy dzieciak po kolei" co właśnie zrobiłeś. - Mikrofonu nadużywałeś i permmute jest jak najbardziej słuszny. Gdyby molly zrobił coś złego to już bym dawno o tym wiedział i miałbym więcej sensownych skarg. - W ramach iż w tytule złożyłeś skargę na siebie to jestem zmuszony ją odrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SnuFFy 1 119 Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi