Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Nick:┣▇▇▇═──HeRoInALink do SSów:bez ss;https://www22.zippyshare.com/v/Zrg77g5T/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:Disconnect: ┣▇▇▇═──HeRoInA - You have banned on server!! Ban Reason: [SourceSleuth] Duplicate accountBan End: 09-12-2018 23:45Server: ★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★Serwer: cs go COD MODLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:148916278&advType=steamid&Submit Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Heroina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Masz to samo IP co ta osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 [SourceSleuth] Duplicate account. To w czym masz problem. Grasz na kompie, na którym już dostałeś bana na serwerze za haxy bądź za coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 jak to jest możliwe że mam takie samo ip? da się to jakoś zmienić? ten komputer został kupiony jako używany i nie miałem o tym pojęcia 😕 moge coś zrobić żeby dostać unbana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie na komputerze, a Twój adres miałktoś inny lub to Ty na innym koncie Sprwadź czy masz zmienne IP, jak tak, to je zmień i napisz tutaj komentarz, a zweryfikuję to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) jak mam sprawdzić czy mam zmienne ip ? Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Heroina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zrestartuj router lub wpisz nazwę swojego usługodawce i dopisz "zmkienne IP" czy coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 emm mam takie ustawienia rutera w przeglądarce w sensie że ruter sam otwiera linki w przeglądarce i mam tam wszytskie ustawienia ale nie ma nic o IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 to sprawdz informacje o ip, reset routera i sprawdz czy takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 zresetowałem ruter ale nie ma tam w ustawieniach nic o IP więc nie mam jak tego sprawdzić znalazłem coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Play? Jaki to internet? Cytat Generalnie musi być dłuższa przerwa w aktywności Internetu aby IP się zmienił nie wystarczy rozłączenie sesji. Tak to działa w PLAY https://forumplay.pl/showthread.php/38804-Zmienne-IP Wychodzi na to, że nadano Ci IP jakiegoś typa. Jak zmienisz IP, zdejmę bana z głównego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 tak to play działałem zgodnie z instukcją tego typa i powinno być już ok jak sprawdzić ip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dobra, zmieniło IP Zdejmuje bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi