Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Nick:┣▇▇▇═──HeRoInALink do SSów:bez ss;https://www22.zippyshare.com/v/Zrg77g5T/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*:Disconnect: ┣▇▇▇═──HeRoInA - You have banned on server!! Ban Reason: [SourceSleuth] Duplicate accountBan End: 09-12-2018 23:45Server: ★ COD 128TR ★Cs-Classic.pl★ !ws ★ Call of Duty ★Serwer: cs go COD MODLink do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:148916278&advType=steamid&Submit Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Heroina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Masz to samo IP co ta osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 [SourceSleuth] Duplicate account. To w czym masz problem. Grasz na kompie, na którym już dostałeś bana na serwerze za haxy bądź za coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 jak to jest możliwe że mam takie samo ip? da się to jakoś zmienić? ten komputer został kupiony jako używany i nie miałem o tym pojęcia 😕 moge coś zrobić żeby dostać unbana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Nie na komputerze, a Twój adres miałktoś inny lub to Ty na innym koncie Sprwadź czy masz zmienne IP, jak tak, to je zmień i napisz tutaj komentarz, a zweryfikuję to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) jak mam sprawdzić czy mam zmienne ip ? Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Heroina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Zrestartuj router lub wpisz nazwę swojego usługodawce i dopisz "zmkienne IP" czy coś w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 emm mam takie ustawienia rutera w przeglądarce w sensie że ruter sam otwiera linki w przeglądarce i mam tam wszytskie ustawienia ale nie ma nic o IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 to sprawdz informacje o ip, reset routera i sprawdz czy takie same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 zresetowałem ruter ale nie ma tam w ustawieniach nic o IP więc nie mam jak tego sprawdzić znalazłem coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 Play? Jaki to internet? Cytat Generalnie musi być dłuższa przerwa w aktywności Internetu aby IP się zmienił nie wystarczy rozłączenie sesji. Rozwiń Tak to działa w PLAY https://forumplay.pl/showthread.php/38804-Zmienne-IP Wychodzi na to, że nadano Ci IP jakiegoś typa. Jak zmienisz IP, zdejmę bana z głównego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heroina 0 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 tak to play działałem zgodnie z instukcją tego typa i powinno być już ok jak sprawdzić ip ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Dobra, zmieniło IP Zdejmuje bana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi